Мангали, гриль та барбекю

Фильтр товаров
Код товару: 32678
Гриль барбекю OXA TEXAS
20 760 ₴
Код товару: 32677
Гриль барбекю OXA TEXAS BIG
19 030 ₴
Код товару: 32676
Гриль барбекю OXA TEXAS SMALL
13 180 ₴
Код товару: 32687
Гриль бочка DADDY SMOKE
5 620 ₴
Код товару: 32679
Мангал барбекю DADDY SMOKE BBQ DESK 12
13 550 ₴
Код товару: 32689
Піч під казан DADDY SMOKE
15 730 ₴

Інтернет-магазин Wood Light пропонує вам товари для вашої дачі та вашого будинку, такі як:

  • Вугільні мангали барбекю від бренду OXA;
  • Грилі барбекю від бренду OXA;
  • Гриль бочки від DADDY SMOKE;
  • Мангал-барбекю від бренду DADDY SMOKE;
  • Стаціонарні мангали від DADDY SMOKE;
  • Печі та підставки під казан з мангалом, також від DADDY SMOKE;
  • Димогенератори для копчення від бренду DADDY SMOKE;
  • Різні коптильні для гарячого та холодного копчення.

Основні відмінності між мангалом, грилем та барбекю

Мангали, грилі та барбекю – це обладнання для приготування їжі на відкритому повітрі – у дворі, на дачі, у альтанці. Кожен з цих пристроїв має свої особливості, які відрізняють його від інших.

Мангал - це металева (найчастіше сталева) конструкція, що складається з глибокої ємності (піддону) для вугілля або дров та решітки, на яку кладуть м'ясо або овочі для приготування. Також мангал без ґрат використовується з шампурами. На відміну від грилю та барбекю, мангал не має кришки, тому їжа готується за рахунок високої температури вугілля або за рахунок прямого вогню. Мангал зазвичай використовують для смаження шашлику, але також на ньому можна приготувати овочі, рибу та інші продукти.

У нашому каталозі ви знайдете стаціонарні мангали різних розмірів – на 6, 8 та 12 шампурів.

Барбекю – це пристрій для приготування їжі, в якому використовується кришка та система вентиляції, може працювати на дровах, вугіллі чи газі. Барбекю дозволяє контролювати температуру ємності та продуктів та створювати певні умови для приготування їжі. Таку конструкцію можна використовувати для смаження, запікання та копчення різних продуктів, таких як м'ясо, риба, овочі.

У нашому каталозі ви знайдете гриль-барбекю різних розмірів, довжиною 75 см, 95 см та 140 см.

Гриль має складнішу конструкцію, в ній також є кришка та система вентиляції, але на відміну від барбекю, гриль може працювати на дровах і використовується для тривалого копчення продуктів. Гриль дозволяє приготувати м'ясо, рибу, овочі та інші продукти з інтенсивним копченням та насиченим смаком.

У нас ви можете купити мангали-барбекю на 6, 8 чи 12 шампурів.

Кожен із представлених у нашому інтернет-магазині пристроїв має свої особливості та застосування. Мангал відмінно підійде для смаження м'яса на відкритому вогні, барбекю дозволить приготувати різноманітні страви з температурою, що контролюється, а гриль дозволить отримати насичений смак за допомогою тривалого копчення продуктів.

Гриль-бочка у нашому каталозі

Гриль-бочка - це конструкція для приготування їжі на відкритому повітрі, яка складається з металевої бочки з ґратами для смаження та системи вентиляції. Гриль-бочка працює з використанням вугілля чи брикетів.

Вугілля розпалюють усередині бочки, після чого зверху встановлюють ґрати. Система вентиляції допомагає контролювати температуру всередині бочки та підтримувати оптимальний режим готування. Гриль-бочка дозволяє приготувати різні страви з інтенсивним та насиченим смаком.

Комплекти для гарячого та холодного копчення

Коптильні та комплекти для копчення - це пристрої, які використовуються для копчення або в'ялення продуктів.

Коптильня це обладнання, яке є закритою металевою шафою з топкою і системою димоходів. Для правильної роботи коптильні використовують тріски або тирсу, які розпалюються в топці. М'ясо, риба, овочі або фрукти розміщуються всередині пристрою на решітці або підвішуються на поперечинах і коптяться за допомогою диму, який проходить усередину камери через спеціальні отвори.

Коптильні від українського виробника DADDY SMOKE забезпечують рівномірний розподіл диму та тепла всередині конструкції, що дозволяє отримати максимально ніжний смак.

У нашому каталозі можна придбати коптильні для холодного або гарячого копчення, а також ознайомитися з універсальним сталевим комплектом від DADDY SMOKE.

Димогенератори для копчення

Димогенератор складається з двох основних частин: топки та камери для диму (для копчення). Дерев'яні тріски або тирса завантажуються в топку, яка обов'язково повинна бути розташована нижче за камеру для диму. Коли тріски або тирса починають прогоряти, дим виходить з топки і піднімається в спеціальну камеру, в якій знаходяться продукти.
Димогенератори від DADDY SMOKE, представлені в нашому каталозі, дозволяють контролювати швидкість горіння тріски, що в свою чергу дозволяє тримати під контролем кількість диму, що виділяється, і його інтенсивність. Ця особливість надає готовим продуктам неповторного смаку.